Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Happy Cocooning

Best things in life, are meant to be shared

 

Buitenhaarden

U geniet extra van de zomer met de buitenhaard Happy Cocooning op uw terras. U kunt lekker buiten eten of gezellig samen borrelen met vrienden bij de warmte van het vuur. Nóg beter; u kunt zelfs koken op de buitenhaard. Hiervoor heeft PIREA bijpassende grillplaten in het assortiment. En wat dacht u van een speciale pizzasteen? Zo krijgt u die heerlijke ambachtelijke smaak die alleen een vuuroven geeft. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met een buitenhaard eindeloos. Bekijk onze verschillende kleuren haarden en accessoires en bestel eenvoudig online!

Buitenhaard met propaangas

De terrasbevelving voelt net wat luxer aan met deze buitenhaard met gas. U beleeft gegarandeerd mooie momenten met vrienden en familie in uw tuin. De haarden zijn trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Dat betekent wanneer u de Cocoon Table aan wilt, de haard aan is. En wanneer u de haard uit wilt, is de haard uit. Wanneer het winter is geworden en de lange najaarsavonden aan een eind zijn gekomen, kunt u de haard met de meegeleverde hoes gerust in uw tuin of op het terras laten staan!

Bovendien is propaangas een milieuvriendelijk gas. Er zit wezenlijk verschil tussen propaangas en andere bandstoffen. De CO2 uitstoot ligt bijvoorbeeld veel lager en vormt geen gevaar voor water-, bodem- of luchtvervuiling. Door de hoge verbrandingsgraag en de lage hoeveelheid fijnstof is de brandstof ook beter voor apparatuur. 

Wilt u de buitenhaard bekijken of bestellen kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Bekijk de brochure van al onze buitenhaarden

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren!

Route en openingstijden