Extra snel genieten van de zomer in eigen tuin? Bekijk onze top 10!

Buitenhaarden

Happy Cocooning

De Happy Cocooning buitenhaard

U geniet extra van de zomer met de buitenhaard Happy Cocooning op uw terras. U kunt lekker buiten eten of gezellig samen borrelen met vrienden bij de warmte van het vuur. Nóg beter; u kunt zelfs koken op de buitenhaard. Hiervoor heeft PIREA bijpassende grillplaten in het assortiment. En wat dacht u van een speciale pizzasteen? Zo krijgt u die heerlijke ambachtelijke smaak die alleen een vuuroven geeft. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met een buitenhaard eindeloos. Bekijk onze verschillende kleuren haarden en accessoires en bestel eenvoudig online!

Cocoon Table Vierkant

De kleine vierkante buitenhaard heeft een vermogen van 12 kW. De afmetingen zijn 60 x 60 x 40 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet.

Cocoon Table Rond

De kleine ronde buitenhaarden hebben een vermogen van 19,5 kW. De afmetingen zijn 610 x 610 x 42 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, taupe, wit en bruin.

Cocoon Table rechthoek klein

De kleine rechthoek buitenhaarden hebben een vermogen van 12 kW. De afmetingen zijn 80 x 60 x 40 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en antraciet.

Cocoon Table Cone

De cone buitenhaarden hebben een vermogen van 19,5 kW. De afmetingen zijn 96 x 96 x 46 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet en taupe.

Cocoon Table Bowl

De buitenhaarden bowl hebben een vermogen van 19,5 kW. De afmetingen zijn 91 x 91 x 46 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet en taupe.

Cocoon Table Rechthoek

De buitenhaarden rechthoek hebben een vermogen van 19,5 kW. De afmetingen zijn 107 x 80 x 46 cm. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, taupe, wit en bruin.

Nice & Nasty

De Nice and Nasty Cocoon Tables hebben een opvallende lichte robuuste uitstraling. De buitenzijde is voorzien van mooi afgewerkte planken en oogt niet alleen robuust maar ook natuurlijk warm.

Teakhout

De teakhouten Cocoon Tables hebben een vermogen van 19,5 kW. Verkrijgbaar in het vierkant (76 x 76 x 46 cm) en rechthoek (107 x 80 x 46 cm).

Inbouwbranders

Heeft u al een tuintafel en toch de sfeer van een Cocoon Table? Dan kunt u er ook voor kiezen om een Cocoon Table in te bouwen. Dit is eenvoudig te realiseren en het resultaat is grandioos. Lekker natafelen duurt voortaan nog langer met de sfeer en warmte van een inbouwbrander. Verkrijgbaar in het vierkant en rechthoek!

Accessoires

Happy Cocooning heeft werkelijk overal aan gedacht om optimaal te genieten van uw buitenhaard. Van een enclosure voor de gasfles en een grillplaat tot een glazen ombouw. U kan van alle gemakken voorzien zijn en zich daarnaast geen zorgen hoeven te maken over onderhoud en veiligheid.

Buitenhaard met gas (en zijn om te bouwen naar aardgas)

De terrasbevelving voelt net wat luxer aan met deze buitenhaard met gas. U beleeft gegarandeerd mooie momenten met vrienden en familie in uw tuin. De haarden zijn trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur. Dat betekent wanneer u de Cocoon Table aan wilt, de haard aan is. En wanneer u de haard uit wilt, is de haard uit. Wanneer het winter is geworden en de lange najaarsavonden aan een eind zijn gekomen, kunt u de haard met de meegeleverde hoes gerust in uw tuin of op het terras laten staan!

Wilt u de buitenhaard bekijken of bestellen kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Bekijk de brochure van al onze buitenhaarden

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren!

ROUTE EN OPENINGSTIJDEN