Profiteer nu van extra korting in oktober! Bekijk onze top 10!

Buitenhoezen

Buitenhoezen

Het is altijd PIREA weer!

Eurotrail

Wilt u lang kunnen genieten van uw tuinmeubilair? Verwering van uw tuinset tegen gaan? Dat kan met een tuinmeubel hoes!

Bij PIREA staan wij als premium dealer van hoogstaande merken garant voor topkwaliteit.Onze hoezen zijn van het merk Eurotrail, dat op innovatieve wijze de beste hoezen voor uw tuinmeubels heeft ontwikkeld. Deze zijn namelijk UV-, vuil- en vochtwerend. De tuinmeubel hoezen zijn gemaakt van SFS materiaal. Dit product van Eurotrail is het beste in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de hoes ademend is waardoor eventueel condenswater kan verdampen. Door een tuinmeubel hoes van SFS materiaal aan te schaffen, blijven uw tuinmeubelen in de winter schoon en droog! 

SFS-3 Serie

Eurotrail heeft een complete serie tuinmeubelhoezen vervaardigd in twee verschillende materialen. De optimale bescherming voor uw tuinset tegen vuil, UV en andere weersinvloeden. De beschermhoezen van SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit drie lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig 'verdampen'. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo optimaal mogelijk wordt voorkomen. 


Tuinmeubelhoezen in alle maten!

Bent u beniewd of wij een geschikte buitenhoes voor u hebben? Neem eens een kijkje in de catalogus van Eurotrail voor een overzicht van alle afmetingen. De buitenhoezen zijn tevens bij ons in de showroom te vinden! Mocht u geen tijd hebben om langs te komen? Geen probleem! Na bestelling van uw beschermhoes wordt deze binnen 5 werkdagen gratis op het door u gewenste adres geleverd! 

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route & openingstijden