Zien wij jou ook op de Tuin & Sfeer beurs in de Martiniplaza op 10, 11 en 12 februari? Meer informatie

Glatz

Ook 's avonds sfeer

Ambiente Nova

Ook 's avonds sfeer

Sfeer in een handomdraai. Warme zomers brengen tropische nachten met zich mee, die het beste op het terras doorgebracht kunnen worden. Het enige wat in het donker ontbreekt, is de juiste verlichting. Als er geen lantaarns en fakkels beschikbaar zijn, kan men bij deze parasol de schakelaar omzetten. De opvolger van onze legendarische Ambiente beschikt optioneel over een ledverlichtingssysteem, dat de omgeving in een subtiel warmwit licht dompelt. De ledlampen zijn ingebouwd in de baleinen van het parasoldak en de parasolmast en kunnen afzonderlijk worden bediend en gedimd. Daarmee doet de Ambiente Nova zijn nieuwe design ook ‘s nachts eer aan.

Afmetingen: 
Ø 400 cm, 350 × 350 cm, 400 × 300 cm, Ø 500 cm, 400 × 400 cm, 450 × 350 cm.

Stofklassen:
Stofklasse 5: polyacryl, uv-bescherming > 98% Materiaal / techniek

Draagframe: Het frame van het parasoldak zijn gemaakt van geperste, naturel geanodiseerde aluminiumprofielen. De trekkabel wordt aangedreven met staalkabels en een roestvrije schroefspil. Alle onderdelen kunnen afzonderlijk worden vervangen.

Bediening: Bediening U opent en sluit de parasol met de afneembare handslinger of bij optionele motoraandrijving ook met afstandsbediening. Als extra optie kunt u ook kiezen voor een 310° draaiadapte

Elektronisch accessoires: Dimbare ledverlichting, direct, indirect en aan de mast, motoraandrijving voor het hoogste comfort.

Accessoires: Beschermhoes met stang en ritssluiting kan optioneel worden besteld. Met of zonder verkrijgbaar, uitvoering zonder volant versterkt met leren hoeken.

 

Glatz parasols zijn zeer gebruiksvriendelijk en getest in windtunnels!

De Ambiente Nova's gaan tot een maximale windsnelheid van maar liefst 45 km p/u.

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Meer informatie over de Ambiente Nova?

Laat u vakkundig adviseren!

Contact en openingstijden