Zien wij jou ook op de Tuin & Sfeer beurs in de Martiniplaza op 10, 11 en 12 februari? Meer informatie

Glatz

De slanke 360°-parasol

Sunwing Casa

De slanke 360°-parasol

De Sunwing Casa, de evergreen onder de parasols met vrije arm, biedt nu nieuwe profielen en vormen van de behuizing. De parasol overtuigt door zijn eenvoudige bediening dankzij de centraal geplaatste bedieningselementen. Dankzij de zijmast, waaraan het parasoldak is bevestigd, heeft de Sunwing Casa weinig ruimte nodig en biedt hij maximale schaduw. In de framekleuren naturel geanodiseerd aluminium en antraciet gepoedercoat combineert de parasol ergonomie en design. Het parasoldak kan niet alleen met een zelfvergrendelende slinger worden bediend en aan weerszijden tot 45° graden worden gekanteld, maar kan ook 360° om de mast heen worden gedraaid.

Afmetingen:
Ø 300 cm, 270 × 270 cm, 300 × 240 cm , Ø 330 cm. 

Stofklassen:
Stofklasse 5: polyacryl, uv-bescherming > 98%
Stofklasse 4: polyester, uv-bescherming > 98% Materiaal / techniek

Draagframe: Het frame van het parasoldak is verkrijgbaar in naturel geanodiseerd of antraciet gepoedercoat. Het parasoldoek is verwisselbaar en dankzij flexibele schooreinden zelfspannend.

Bediening: De Sunwing Casa kan worden geopend en gesloten met de handslinger. De slingeraandrijving is zelfvergrendelend. Met de tweede slinger kunt u het parasoldak aan weerszijden traploos laten hellen tot 45 graden.

Elektronisch accessoires: Osyrion 4 accuverlichting of Osyrion 6 accuverlichting.

Accessoires: Beschermhoes met stang en ritssluiting is inbegrepen bij de levering. Volant Alleen zonder verkrijgbaar * Dit model is ook verkrijgbaar in stofklasse 2: polyester, uv-bescherming > 98% Frame: aluminium antraciet gepoedercoat

 

Glatz parasols zijn zeer gebruiksvriendelijk en getest in windtunnels!

De Sunwing Casa gaat tot een maximale windsnelheid van 35 km p/u.

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe luxe parasol direct meenemen

Route en openingstijden