Zien wij jou ook op de Tuin & Sfeer beurs in de Martiniplaza op 10, 11 en 12 februari? Meer informatie

Life Outdoor Living

Nevada parasol

Nevada zweefparasol

De Nevada zweefparasol van het topmerk Life heeft niet alleen een royale en luxe uitstraling, maar is ook flexibel. De parasol is 360 graden roteerbaar en bovendien langs de stam kantelbaar. Waar de zon ook heen gaat, deze parasol garandeerd een fijne schaduwplek in uw tuin. De Nevada is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zoals de 400 x 400 cm, wat binnen het merk Life de grootste is. 

Het frame bestaat uit onderhoudsvrij en roestvrij alumuminium, verkrijgbaar in de kleuren wit en lava. Het doek is verkrijgbaar in twee soorten stoffen, comforma en spuncrylic. De Nevada parasol wordt geleverd inclusief weerbestendige beschermhoes en parasolvoet. De voet heeft een gewicht van 300 KG, een échte zwaargewicht. Gelukkig zijn de parasolvoeten goed te verrijden door de sterke zwenkwielen.

 

 

 

Nevada 350 x 350 cm

Nevada 400 x 300 cm

Nevada 400 x 400 cm

 

Vele mogelijkheden

De Nevada parasols zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo kan je prachtig mixen & matchen met je lounge- en diningset. Het frame is verkrijgbaar in de kleuren wit en lava. Het doek is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, olijfgroen, muisgrijs, taupe en ivory (wit). De afmetingen zijn 300 x 300, 400 x 300 en 400 x 400 cm.

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Meer informatie over de Nevada parasol?

Neem gerust contact met ons op!

Contact en openingstijden