Luxe ligbedden van designermerken

In prijs is er NIETS onder Groningen!

In stijl van de zon genieten is geen probleem met de luxe ligbedden uit onze showroom. Bij PIREA vindt u een ruim aanbod ligbedden van hoogstaande merken. Als premium dealer van onder andere Max & Luuk, Apple Bee en LIFE staan wij garant voor topkwaliteit.

De merken waar wij mee werken focussen zich uitsluitend op kwaliteit en innovatie, en dat is terug te zien in onze showroom. Koopt u één van onze luxe ligbedden voor buiten, dan gaat deze jarenlang mee! De ligbedden zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal waardoor deze een luxueuze uitstraling hebben. 

Ook als u op zoek bent naar een kwalitatief goed ligbed, maar geen groot budget heeft, bent u bij PIREA aan het juiste adres. Omdat wij vinden dat iedereen van kwaliteit moet kunnen genieten, bieden wij ook ligbedden en banken aan met kleine schoonheidsfoutjes. Ons unieke concept maakt met mogelijk om naast gloednieuwe producten ook showmodellen aan te bieden. Hierdoor kunnen wij flinke korting geven op designermerken. Kom gerust eens langs, onze deskundige medewerkers helpen u graag! 

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route & openingstijden