Luxe loungesets

Loungesets

Elke week wisselende showsets!

Uw tuin is pas klaar voor de zomer wanneer u een luxe loungeset van PIREA heeft aangeschaft. Zo kunt u samen met vrienden en familie genieten van eindeloze zomeravonden. Bij PIREA vindt u een ruim aanbod tuinmeubilair van de meest trendy merken als LIFE, Apple Bee en Max & Luuk. Deze sets worden vervaardigd uit hoogwaardig materiaal dat jarenlang meegaat. Zo kunt u eindeloos genieten van duurzame en stijlvolle tuinmeubelen. 

Een uniek concept in Nederland met de mooiste tuinmeubelen van de meest trendy merken. Ons aanbod bestaat uit nieuwe producten of showmodellen en showsets die u direct kunt meenemen of laten bezorgen. Door ons slimme concept zijn we uniek in Nederland en bieden we de mooiste sets aan tegen korting tot wel 30%. Hiermee hebben wij altijd de laagste prijs in Europa! Een bezoek in onze showroom geeft u een mooie kans om de mogelijkheden van comfort en kwaliteit in de tuin te ervaren. U bent van harte welkom voor een passend advies!

LIFE Outdoor Living

PIREA biedt, exclusief in Nederland, luxe ‘cash en carry showsets’ aan tegen Europees de beste prijzen. Nog dezelfde dag kunt u dus genieten van top kwaliteit, de scherpste prijs en heerlijk zitcomfort. Als pure tuinmeubel specialist brengt PIREA de warmte en sfeer van binnen dus nu ook naar buiten! Vele merken, waaronder het populaire merk LIFE exclusief in Noord Nederland, waar onderhoudsarme materialen gecombineerd worden met weerbestendige kussens.

Apple Bee

Apple Bee, prachtige meubelen van hoge kwaliteit! Een tuinmeubelmerk met een uniek design van Nederlandse bodem. Sako Wijma, designer bij Apple Bee, weet ieders wensen te vertalen naar verrassende ontwerpen. Hij bedenkt en ontwikkelt alle meubelen zelf, waardoor Apple Bee gegarandeerd uniek is in zijn klasse. Door originele ontwerpen is Apple Bee sinds 1998 een toonaangevend merk in de tuinmeubelenbranche geworden.

Max & Luuk

Max & Luuk is een merk dat bij uitstek geschikt is voor echte buiten genieters. Zij willen het liefst hun stijl van binnen zo veel mogelijk doortrekken naar buiten. Max & Luuk kiest voor universele stijlen, die makkelijk te combineren zijn met ieder tuintype. Van modern tot tijdloos. Verfijnde details en goede kwaliteit in parasols en buitenmeubilair!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Eerlijke prijzen

Luxe producten

Advies op maat

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Overzicht van onze producten

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route & openingstijden