Home Concept Nieuws Tuinmeubelen Haarden Parasols Zakelijk Contact
0615178377

Peizerweg 86

9727 AK Groningen

showroom is momenteel gesloten

Openingstijden

Nieuws

Terug naar het overzicht

Elke week een wisselend aanbod!

Tuin&Sfeer 2020

Het centrale thema van Tuin&Sfeer is dit jaar feelgood. Voor ons staat dat gelijk aan ontspanning, voorjaarsgeluk en zomerzoet. In februari, zo vlak voor de lente, heb je de ideale gelegenheid om het nieuwe buitenseizoen alvast een kickstart te geven. En er is voor ieder wat wils! Wij staan ook op de beurs met onze nieuwste collectie buitenmeubelen en parasols!

Sit & Heat

Sit and Heat is een energiezuinige terrasverwarming, in de vorm van een warmtekussen. De verwarmde kussens zijn erg comfortabel en zorgen ervoor dat je langer kan genieten van je tuin of balkon. Fluweelzachte kussens die jou een comfortabel warm gevoel geven!

INFINITO '41

Buiten is nu ook binnen! Nieuw bij PIREA, de Infinito '41 tafel. Gerecycled Scandinavisch grenen blad van zeker 80 jaar oud, gecombineerd met een gecoat metalen onderstel. Uniek en sterk, 7 cm dik en in lengtes op maat tot zelfs 4,8 meter. Tevens is het metalen onderstel in alle RAL kleuren te verkrijgen. Exclusief ontwerp en vanaf nu bij ons in de showroom te zien!

BY EUROM

Nieuw bij PIREA, de Eurom Heat and Beat Tower. Een unieke staande terrasverwarmer met een luxe uitstraling.
Ook voorzien van ingebouwde speakers en LED verlichting. De bediening van de warmte en lampen, gaat via een afstandsbediening of met uw smartphone.
Deze unieke elektrische terrasverwarmer zorgt voor een perfecte sfeer op uw terras!

Apple Bee

Afgelopen week zijn er weer prachtige sets binnen gekomen van Apple Bee. Onder andere de Rooty schommelstoel is bij ons in de showroom te zien! De Rooty Swing is het klapstuk uit de Rooty familie. Een stevige en originele constructie van SVLK gecertificeerd teakhout, laat de schommelstoel boven de grond zweven. Door het gebruik van onbewerkt teakhout in de meest ruwe vorm, oogt deze schommelstoel toch weer net even anders dan anders.

LIFE Outdoor Living

Een collectie bestaande uit een wijde range met inspirerende en stijlvolle buitenmeubelen, ontworpen om van te genieten en bovenal functioneel. De laatste ontwikkelingen voor het komende seizoen: Nieuwe ronde vormen gebaseerd op de interieur trends. Naast deze noviteiten, de meer klassieke LIFE ontwerpen, robuust, perfect afgewerkt en van lichtgewicht materialen blijven sterkt vertegenwoordigd in ons gamma.

Bekijk hier de nieuwste collectie van LIFE in de brochure van 2020! 

        

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Eerlijke prijzen

Luxe producten

Advies op maat

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Overzicht van onze producten

Bezoek onze showroom

U kunt uw tuinmeubels direct meenemen

Route en openingstijden