Bescherming en onderhoud van uw tuinmeubelen voor het najaar Ons advies

Top 10

 

Profiteer nu van extra korting in oktober!

Wij hebben een top 10 samengesteld van buitenmeubelen die zeer snel leverbaar zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bezoek dan onze showroom aan de Peizerweg in Groningen.
Wij adviseren en helpen u graag bij uw keuze. Samen met ons maakt u de beste deal!

Let op: Dit geldt alleen voor de kleuren en opstellingen zoals aangegeven.
Bij een aantal sets zijn meerdere kleuren mogelijk. Benieuwd? Neem gerust contact met ons op.

Yoi Funsui lounge

Funsui betekent fontein. Het rustgevende geluid van water inspireert. Water, een element dat onmisbaar is voor mens en natuur. Diverse materialen zijn gecombineerd in deze serie met de juiste dosering. De kunst van het weglaten, modern met een vleugje oriëntaals. De lijnen van het aluminium worden zowel in de hoekset als in de loungetafel doorgetrokken. Deze set heeft een buitenmaat van 345×275 cm en is ook in spiegelbeeld verkrijgbaar.
Frame zwart, kussens panther black of emerald green.

€ 4199,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

 

Yoi Midori lounge

Midori staat voor de kleur groen. Groen van de natuur, rust, ruimte, relaxed. Deze comfortabele serie heeft veel onderdelen die u onderling kunt combineren tot een eigen ideale set opstelling. De inspired by relaxation in optima forma. De Midori is verkrijgbaar in verschillende opstellingen, zoals op de foto in de 340x260 cm inclusief rechthoekige salontafel. 
Frame black of dark grey, kussens panther black of mixed grey.

€ 3495,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Apple Bee Luc

De stijlvolle Luc lounge stoel is verkrijgbaar met een hoge of een lage rugleuning, twee manieren om te relaxen dus! Met deze serie creëer je eenvoudig een extra zitplaats in de tuin, zonder dat je veel plek in hoeft te nemen. Het bijzettafeltje kan erbij gezet worden zodat je net wat makkelijker bij je drankje kan, waarbij de voetenbank zorgt voor extra comfort om je benen te laten rusten. Wat een luxe! Mooi detail: de lichtinval geeft een speels effect aan het vlechtwerk: de charcoal belt weaving. 

á € 469,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Taiyo lounge

Taiyo betekent zon. Het zitcomfort is uitmuntend door de extra hoge rugleuning voorzien van verticale ronde aluminium spijlen. Diverse materialen zijn gecombineerd in deze serie met de juiste dosering. De kunst van het weglaten. De lijnen van het aluminium worden zowel in de hoekset als in de loungetafel doorgetrokken. Deze set heeft een buitenmaat van 305×280 cm en is ook in spiegelbeeld te plaatsen door het losse middenelement.
Frame black, kussens panther black of flax beige.

€ 4199,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Tori lounge

Tori betekent vogel in het Japans. Naast vissen zijn vogels belangrijke dieren die veel worden afgebeeld in de Japanse kunst. Deze loungeserie van het merk Yoi heeft een teak afwerking op de eilanden en salontafels waardoor de hoekset een luxe uitstraling krijgt. Deze platformset oogt erg ruimtelijk door de open zijkanten. De hoge en schuine rugleuning bied veel comfort. De hoekset bestaat uit 2 banken waardoor ze ook los van mekaar geplaatst kunnen worden.
Frame black, kussens smooth grey.

€ 1999,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Kome lounge

Kome betekent rijst in het Japans. Een heel belangrijk ingrediënt in de Japanse keuken. Word dit ook een belangrijk ingrediënt in uw tuin? Deze tuinstoel is voor vele doeleinden geschikt. Een klein terrasje opvullen met deze heerlijke loungestoel of een loungeset uitbreiden. Deze loungechair maakt het plaatje compleet.
Frame black, cushion soil of flax beige. 

á € 349,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Kaihou tuintafel

Kaihou betekent open in het Japans. De structuur van de onderstellen geeft ruimte en rust. Een strak lijnenspel met een solide teakhouten bovenblad.. Een prachtige serie waar aluminium gecombineerd word met hoogwaardig teakhout. Het teakhouten blad van 175 cm rond is door de hoogwaardige kwaliteit erg duurzaam.

€ 2199,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Yuwaa lounge

Yuwaa is Japans voor fusie. Diverse materialen zijn gecombineerd in deze serie met de juiste dosering. De kunst van het weglaten, modern met een vleugje orientaals. De lijnen van het aluminium worden zowel in de hoekset als in de loungetafel doorgetrokken. Deze set is ook nog verkrijgbaar in een kleinere afmeting 275×275 cm. U kunt deze opstelling ook in spiegelbeeld plaatsen.

€ 3999,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Kazoku

Kazoku betekent familie. Familie is in Japan erg belangrijk. Kinderen en hun ouders blijven verbonden. Het ultieme gevoel van samen zijn en ontspannen kan in deze schitterende lounger. Deze lounger is goed te combineren met de eiland series Yuwaa.
Frame black, kussens kurai, soil of flax beige.

€ 799,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Yoi Umi dining

Umi betekent zee, met al haar geheimen en bodemschatten. Deze serie is mystiek en ondefinieerbaar met zijn fijne lamellenstructuur van het rope dat meerdere malen wordt onderbroken. Deze serie is zeer uitgebreid. Naast de dining stoel is er ook een loungeset verkrijgbaar. Lekker combineren dus met deze prachtige serie.
Frame black, rope dark grey.

á € 499,00

⇒ Klik hier voor meer informatie 

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Best geselecteerde merken!

Contact en openingstijden