Profiteer nu van extra korting in oktober! Bekijk onze top 10!

Onderhoud tuinmeubelen

Alles wat u nodig heeft!

Het onderhoud van uw tuinmeubelen draagt bij aan de levensduur van uw tuinset. De meeste producten van PIREA hebben over het algemeen niet veel onderhoud nodig, vanwege de topkwaliteit van het gebruikte materiaal. Toch is het voor sommige materialen beter om er af en toe wat liefde en aandacht aan te schenken. 

Weet u niet helemaal zeker wat voor verzorging uw loungeset nodig heeft? Onze experts geven u graag advies over het onderhoud van uw tuinmeubelen. Als specialist op het gebied van tuinmeubelen kunnen wij u alles vertellen over het onderhoud van uw tuinmeubelen. Houten tuinmeubelen kunnen bijvoorbeeld baat hebben bij bescherming tegen water. Andere tuinmeubelen komen de winter juist goed door onder een hoes van Eurotrail. Als specialist geven wij u graag tips over het onderhoud van uw tuinmeubilair! 

Onderhoud houten tuinmeubelen

Heeft u een prachtige teakhouten loungeset aangeschaft en wilt u dat deze zo lang mogelijk mee gaat? Vraag ons dan eens om advies over het onderhoud van houten tuinmeubelen. Zo kan het verstandig zijn om deze te behandelen met Teak Shield, voordat u het set buiten neerzet. Zo maakt u het set water- en vuilafstotend en helpt het vlekken te voorkomen. Bij PIREA vindt u alle middelen die nodig zijn om uw tuinmeubilair op en top schoon te houden. 

 

Teak Shield

Apple Bee Teak Shield is een onderhoudsproduct gebaseerd op synthetische polymeren die water- en vuilafstotende eigenschappen hebben en is bestand tegen algen- en schimmelgroei. Wanneer u uw meubelen de zilvergrijze kleur wilt laten aannemen zonder groene aanslag, dan kunt u het beste Teak Shield gebruiken. Teak Shield waarborgt het behoud van de typische zilvergrijze patine van teak gedurende lange tijd. € 39,95

Teak Color Restore Antique

Apple Bee Teak Color Restore Antique is een moderne behandeling voor teak, het is gemakkelijk aan te brengen en werkt langdurig. Aangezien de Teak Color Restore Antique 100% op waterbasis is, is het vanzelfsprekend niet brandbaar en bovendien wel mens- en milieuvriendelijk. De behandeling beschermt uw teak en laat het er mooi uitzien door ervoor te zorgen dat de natuurlijke honingbruine kleur van teak langer behouden blijft. De Teak Color Restore Antique laat uw teak niet zwart of grijs worden gedurende het gehele seizoen. Bovendien beschermt het uw teak tegen de zon! € 39,95

Teak Cleaner

Om verweerd teakhout schoon te maken, maakt u eenvoudig gebruik van Apple Bee Teak Cleaner, dat speciaal is ontwikkeld om schimmels en algen te doden binnen in het teakhout. Omdat het schoonmaken van teak enige tijd en moeite kost, raden wij aan om de Teak Color Restore Antique of Shield te gebruiken voordat het verweren wederom begint. € 36,95

LIFE Teak Shield

De Life Teak Shield zorgt voor een beschermlaag tegen vuil, vocht- en vetvlekken. Door een laag op het teakhout aan te brengen, worden uw teakhouten tuinmeubelen het gehele jaar goed beschermd!

LIFE Textilene Cleaner

Eenvoudig vuil en aanslag verwijderen van je Wicker (vlechtwerk) en All Weather tuinmeubelen en/of kussens. Deze spray helpt om elke vlek gemakkelijk te verwijderen.

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route & openingstijden