Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Tuinmeubelen

Stijlvol buitenleven

Luxe tuinmeubelen

Geniet optimaal met de luxe tuinmeubelen van PIREA in Groningen! Wij verkopen tuinmeubelen van topkwaliteit voor scherpe prijzen. De producten beschikken over een stijlvol karakter met moderne en strakke eigenschappen.

Heeft uw terras of overkapping nieuwe meubels nodig? Onze showroom in Groningen is een ware beleving, aangezien onze collectie zeer breed en uniek is. Gegarandeerde hoge kwaliteit van onze topmerken. Daarnaast hebben onze producten fabrieksgarantie, waardoor u geniet van zekerheid.

Een mooi voorbeeld is onze prachtige teakhouten collectie in lounge en dining. Uiteraard in naturel teak waardoor u precies ziet welke kwaliteit hout u koopt. Wij maken ons teakhout vooraf niet 'bruin'. Bij ons ziet u de oorspronkelijke kwaliteit van eerlijke gecerticifeerde plantages onder toezicht van onze topmerken. 

Dus kom gezellig een keer langs in onze showroom om onze luxe tuinsets, tuinstoelen en tuintafels te bekijken en laat u vakkundig adviseren! 

PIREA in Groningen 

Bent u op zoek naar exclusieve tuinmeubelen in Groningen? Dan bent u bij PIREA op het juiste adres! Wij beschikken over een uitgebreid en wisselend assortiment met onder andere parasols, loungesets en diningsets. PIREA is uw trendy specialist in kwaliteit en comfort, zodat u altijd kunt genieten van een stijlvol buitenleven met uw vrienden of familie. Bent u benieuwd naar ons assortiment tuinmeubelen in Groningen? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Dan kunt u uw luxe tuinset direct mee naar huis nemen!

Tuinmeubelen Groningen

Bij PIREA verkopen we luxe tuinmeubels in Groningen met topkwaliteit voor scherpe prijzen. Al onze tuinmeubelen beschikken over een stijlvol karakter en moderne eigenschappen. Met een mooie loungeset van PIREA kunt u heerlijk samen met uw vrienden of familie genieten van warme zomeravonden.

Onze topmerken hebben de meubelen op een beurs of als showset gebruikt, waardoor wij onze tuinmeubelen als outlet in Groningen kunnen verkopen. Door ons unieke concept in Nederland maken wij het mogelijk om onze producten voor een scherpe prijs aan te bieden. 

 

 

Bezoek onze showroom

Altijd een wisselend aanbod

ROUTE EN OPENINGSTIJDEN