Is jouw tuin al klaar voor de lente? Bekijk de nieuwste collectie

Apple Bee

Condor lounge

Condor lounge

De Condor lounge heeft een strakke, stoere look. Het basismateriaal is matzwart gepoedercoat aluminium. De BEE WETT® kussens hebben een grove weefstructuur, maar met een soft touch. De mooie rondingen in de rug en het gebruik van naturel teakhout in de leuningen geven de Condor een aangenaam vleugje natuurlijke warmte mee. In deze serie zijn een 1, 2 en 3-zits verkrijgbaar. Door daarmee te variëren kan de loungeset in een compacte of royale opstelling gemaakt worden, de keus is helemaal aan jou! Zo past de set in elke tuin. 

De koffietafels worden per set van 3 stuks geleverd, in 3 verschillende maten. Zij kunnen individueel of samen worden geplaatst, je kunt je creativiteit loslaten en verschillende combinaties proberen. 

Een Condor lounge chair, 2-zits bank (150 cm), 3-zits bank (217 cm), ottoman en een set salontafels (54, 74 en 94 cm) teak top

€ 6276,00
€ 5749,00
 

Weerbestendige kussens

De kussens van de Condor lounge zijn BEE WETT kussens. BEE WETT® kussens zijn speciale weerbestendige kussens die je gewoon buiten kunt laten liggen, maar toch zacht aanvoelen. De afneembare hoes wordt gemaakt van de best mogelijke stoffen die alle wasbaar zijn. Naast waterafstotend is de stof ook gegarandeerd UV-bestendig. Dat is echt zorgeloos genieten van het buitenleven!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Meer informatie of bestellen?

Neem gerust contact met ons op!

Contact en openingstijden