Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Luxe parasols

Sterk tegen wind

Tuin parasols

Ga voor een optimale bescherming van de zon en kies voor een luxe parasol van Pirea. Onze collectie bestaat uit eenvoudig hanteerbare parasols in diverse uitvoeringen. Door de innovatieve kantel- en opdraaimechanismes zijn de parasols in een handomdraai opgezet. Ook zijn de onderdelen van deze parasols na te bestellen, waardoor u na een paar jaar gemakkelijk een ander kleur doek kunt bestellen. Ook bieden de luxe parasols van onze topmerken als Glatz met een beschermingsfactor UPF98% de meeste bescherming aller tijden!

Madison 

Bent u op zoek naar en elegante maar ook gebruiksvriendelijke parasol van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar een tuin parasol van het hoogstaande merk Madison. Deze parasols zijn hét bewijs dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan. U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Wij adviseren u ook graag over welke parasol het beste aansluit bij uw tuinmeubilair. 

Monaco Flex 

De Monaco Flex is bijzonder in zijn soort; eindeloze kantel- en draaibare mogelijkheden. De tuinparasol met voet staat garant voor kwaliteit en een trendy design. Bij ons verkrijgbaar in de kleuren ecru, taupe, antraciet en licht grijs in de afmeting 300 x 300 cm. Bekijk hieronder de video om te zien wat de mogelijkheden zijn! 


Monaco Flex Open Air

Een opvallende parasol in zijn soort; de Monaco Flex Open Air. Met zijn unieke open structuur gegarnadeerd een ware blikvanger in uw tuin, op uw terras of balkon. Bekijk hieronder de video voor meer informatie! 
 

Asymmetric Sideways

De Asymmetric Sideways van Madison is dé ideale parasol voor aan uw eettafel. Door zijn assymmetrische rechthoekige vorm, verspilt hij geen schaduw en kunt u eindeloos genieten van een heerlijk diner in uw tuin of op uw balkon. Bekijk de video voor meer informatie!

Sun Wave

Dé oplossing voor uw balkon; de Sun Wave. De vlakke zijde sluit perfect aan tegen uw muur en is maar liefst in 80 standen verstelbaar. Daardoor kan deze parasol zelfs gebruikt worden als windscherm. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de video! 


 

Delschen

Bij PIREA vindt u niet alleen parasols, maar ook parasolvoeten van het Duitse topmerk Delschen. Dankzij de Duitse productkwaliteit en unieke productaanbod, zijn zij al jaren een internationale marktleider op het gebied van parasolvoeten.

Een stevige parasolvoet vormt de basis van zorgeloos genieten van een schaduwrijke plek. De grootte en het gewicht van uw parasol bepalen immers hoeveel contragewicht u nodig heeft. Op het gebied van de keuze van een parasolvoet bij de desbetreffende parasol, adviseren wij u graag. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan gewichtsklassen. 

De positie en stand van de zon wisselt voortdurend. De parasolvoeten van beton zijn daarom zowel met als zonder wielen verkrijgbaar. De wielen maken het mogelijk om de zware parasolvoet eenvoudig en zonder al te veel inspanning te verplaatsen. Wij geven u graag advies over welke parasolvoet het beste bij uw parasol past!

PIREA Service

Bij het kopen van een tuinparasol en/of parasolvoet leveren wij graag extra service. Zo kunt u ervoor kiezen om uw aangekochte producten door ons bezorgteam te laten bezorgen. Wij zorgen ten alle tijde persoonlijk voor een snelle levering!

Hoe fijn de warme stralen van de zon ook zijn, soms is het verstandig om even in de schaduw te zitten. Zo creëert u niet alleen een schaduwrijke plek, maar zorgt u tevens voor een vrolijk accent in uw tuin. In ons ruime assortiment vindt u alleen hoogwaardige topmerken zoals Glatz en Madison.

In ons ruime en gevarieerde aanbod vindt u zowel tijdloze parasols voor uw tuin als de nieuwste trends. Kom langs in onze showroom en profiteer van deskundig en passend advies; wij zijn dé aangewezen plek om uw luxe parasol te kopen!

Op zoek naar sterke en stijlvolle parasol?

Bezoek onze showroom!

Contact en openingstijden