Luxe parasols

Glatz

Ga voor een optimale bescherming van de zon en kies voor een luxe parasol van Glatz. Dit Zwitserse merk maakt eenvoudig hanteerbare parasols in diverse uitvoeringen. Door de innovatieve kantel- en opdraaimechanismes zijn de parasols van Glatz in een handomdraai opgezet. Ook zijn de onderdelen van deze parasols na te bestellen, waardoor u na een paar jaar gemakkelijk een ander kleur doek kunt bestellen. Ook biedt de luxe parasol van Glatz met beschermingsfactor UPF50+ de meeste bescherming aller tijden! 

ALU-SMART

De ALU-SMART doet zijn naam alle eer aan. Hij past perfect op smalle balkons of balkons met rare hoeken; met behulp van de ergonomische, slanke schuif kan zijn parasoldak moeiteloos geopend en gesloten worden.

Benieuwd naar onze ALU-SMART? Bekijk alvast de video hieronder of bij ons in de showroom!

ALU-TWIST

Het parasoldak kan met een slinger heel eenvoudig worden geopend en via een draaimechanisme traploos worden gekanteld. Zijn frame en de baleinen zijn gemaakt van natuurlijk geëloxeerd aluminium. De ALU-TWIST is perfect voor buitengedeelten met veel hoeken, of als aanvulling bij grote parasols van GLATZ. Waar u hem ook opstelt, u bent altijd zeker van een vleugje moderne flair.

Benieuwd naar onze ALU-TWIST? Bekijk alvast de video hieronder of bij ons in de showroom!

Sombrano S+

De eerste parasol met vrije arm die bij het draaien aan de slinger automatisch opengaat en zich horizontaal instelt. Dankzij het handvat kan de parasol aan beide kanten tot 54° gekanteld worden. Door de draaivoet met kogellager kunt u hem heel eenvoudig 360° om zijn eigen as draaien.

Benieuwd naar onze Sombrano S+? Bekijk alvast de video hieronder of bij ons in de showroom!

Sunwing C+

Ergonomie en design samen: het zonnedak van de Sunwing kunt u openen met een zelfvergrendelende slingeraandrijving en met een geïntegreerd handvat aan weerszijden kunt u het tot 90°laten kantelen. Ook kan het dak dankzij de ronde mast 360° draaien.

Benieuwd naar onze Sunwing C+? Bekijk alvast de video hieronder of bij ons in de showroom!

Madison 

Bent u op zoek naar en elegante maar ook gebruiksvriendelijke parasol van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar een parasol van het hoogstaande merk Madison. Deze parasols zijn hét bewijs dat stijl en functionaliteit hand in hand gaan. U kunt bij ons terecht voor verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Wij adviseren u ook graag over welke parasol het beste aansluit bij uw tuinmeubilair. 

Monaco Flex 

De Monaco Flex is bijzonder in zijn soort; eindeloze kantel- en draaibare mogelijkheden. De parasol staat garant voor kwaliteit en een trendy design. Bij ons verkrijgbaar in de kleuren ecru, taupe, antraciet en licht grijs in de afmeting 300 x 300 cm. Bekijk hieronder de video om te zien wat de mogelijkheden zijn! 


Monaco Flex Open Air

Een opvallende parasol in zijn soort; de Monaco Flex Open Air. Met zijn unieke open structuur gegarnadeerd een ware blikvanger in uw tuin, op uw terras of balkon. Bekijk hieronder de video voor meer informatie! 
 

Asymmetric Sideways

De Asymmetric Sideways van Madison is dé ideale parasol voor aan uw eettafel. Door zijn assymmetrische rechthoekige vorm, verspilt hij geen schaduw en kunt u eindeloos genieten van een heerlijk diner in uw tuin of op uw balkon. Bekijk de video voor meer informatie!

Sun Wave

Dé oplossing voor uw balkon; de Sun Wave. De vlakke zijde sluit perfect aan tegen uw muur en is maar liefst in 80 standen verstelbaar. Daardoor kan deze parasol zelfs gebruikt worden als windscherm. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de video! 


 

Parasolvoeten

Delschen

Delschen

Bij PIREA vindt u niet alleen parasols, maar ook parasolvoeten van het Duitse topmerk Delschen. Dankzij de Duitse productkwaliteit en unieke productaanbod, zijn zij al jaren een internationale marktleider op het gebied van parasolvoeten.

Een stevige parasolvoet vormt de basis van zorgeloos genieten van een schaduwrijke plek. De grootte en het gewicht van uw parasol bepalen immers hoeveel contragewicht u nodig heeft. Op het gebied van de keuze van een parasolvoet bij de desbetreffende parasol, adviseren wij u graag. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan gewichtsklassen. 

De positie en stand van de zon wisselt voortdurend. De parasolvoeten van beton zijn daarom zowel met als zonder wielen verkrijgbaar. De wielen maken het mogelijk om de zware parasolvoet eenvoudig en zonder al te veel inspanning te verplaatsen. Wij geven u graag advies over welke parasolvoet het beste bij uw parasol past!

Parasolvoet 40 kg

Delschen parasolvoet 40 kg verkrijgbaar met of zonder wielen. De voet is 60 cm ø en van antraciet beton met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

Parasolvoet 45 kg

Delschen parasolvoet 45 kilogram met twee wielen en een handgreep. De voet is van antraciet beton 52 x 52 cm met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

Parasolvoet 60 kg

Delschen parasolvoet 60 kg met vier sterke zwenkwielen. De antraciet betonvoet is 59 x 59 cm met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

Parasolvoet 85 kg

Delschen parasolvoet 85 kg verkrijgbaar met of zonder vier sterke zwenkwielen. De antraciet betonvoet is 59 x 59 cm met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

PIREA Service

Bij het kopen van een tuinparasol en/of parasolvoet leveren wij graag extra service. Zo kunt u ervoor kiezen om uw aangekochte producten door ons bezorgteam te laten bezorgen. Wij zorgen ten alle tijde persoonlijk voor een snelle levering!

Hoe fijn de warme stralen van de zon ook zijn, soms is het verstandig om even in de schaduw te zitten. Zo creëert u niet alleen een schaduwrijke plek, maar zorgt u tevens voor een vrolijk accent in uw tuin. In ons ruime assortiment vindt u alleen hoogwaardige topmerken zoals Glatz en Madison.

In ons ruime en gevarieerde aanbod vindt u zowel tijdloze parasols voor uw tuin als de nieuwste trends. Kom langs in onze showroom en profiteer van deskundig en passend advies; wij zijn dé aangewezen plek om uw luxe parasol te kopen!

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route en openingstijden