Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Familiebedrijf

Daar zijn we trots op!

Pirea

Uniek in Nederland!

Familie Agema

Welkom op de website van Pirea Stijlvol Buitenleven. Ik, Erik Agema ben hier op de Peizerweg begonnen met een bedrijf genaamd PIREA. Mijn doel: weer de beste tuinmeubel speciaalzaak van het Noorden worden. Met trots kan ik u vertellen dat de naam afgeleid is van de voorletters van mijn lieve ouders Piet en Rens Agema. In 1994 zijn wij samen als familie begonnen met een groot tuinmeubelbedrijf, jaren later zitten er prachtige herinneringen aan en vele prijzen / Awards van beste tuinmeubelzaak, in ons hart. PIREA is anno 2024 een modernere, maar kleinere versie van het oude. En dat zeg ik met respect en liefde als ode naar mijn ouders. De warme familie sfeer is gewaarborgd gebleven doordat mijn oudste dochter Céline nu als mijn partner fungeert, een geweldig gevoel!

Ons concept

Onze showroom is nu ca. 1400 M2 groot en hier vindt u echt álle toonaangevende merken die ons al bijna 30 jaar trouw zijn. Landelijk gezien brengen zij met hun uitstraling en kwaliteit de meest trendy tuinmeubelen, parasols en buitenhaarden op de markt. Als ervaren en vooral dynamisch ondernemer kan ik u vertellen dat onze merken ook dit jaar weer duurzame collecties met creativiteit en comfort laten zien. Originele patenten, weerbestendige frames en kussens in vele maten en vormen! Opnieuw hebben wij het dan ook voor elkaar gekregen om een fantastische totaal collectie te selecteren, exclusief in het hele Noorden.

Onze merken

Neem bijvoorbeeld onze duurzame Glatz parasols, een Europese marktleider op het gebied van parasols, die wij exclusief aanbieden in het Noorden. Hier gaat een particulier of bedrijf niet over 1 nacht ijs, maar worden alle keuzes rustig afgewogen. Een aankoop die door één van onze adviseurs vakkundig onderbouwd moet worden daar waar gezondheid en bescherming tegen UV straling een issue is. Maar ook uitgebreide toevoegingen als LED verlichting en warmte heaters maken de overweging naar een duurzame aankoop het zeker waard.

Kom langs in onze showroom!

Graag nodigen wij u dan ook uit om eens heerlijk te komen shoppen in onze showroom en alle trends te voelen en te zien. Gewoon lekker testen onder het genot van écht vakkundig advies, zodat u met het juiste product en een tevreden gevoel naar huis gaat. Onder het genot van een kopje koffie of thee zult u genieten van een middagje uit. Ik.. Erik Agema is inmiddels weer een kleine familie geworden en die vertrouwde partner heet nu Team PIREA!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Best geselecteerde merken!

Route en openingstijden