Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Buitenhaard Groningen

De Happy Cocooning buitenhaard

Bekijk ons aanbod

Buitenhaard Groningen

Bent u op zoek naar een buitenhaard in Groningen? Bij PIREA vindt u een ruim assortiment haarden voor een scherpe prijs, zodat u heerlijk kan genieten van een gezellige borrel in uw tuin! Onze buitenhaard in Groningen zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment aan haarden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom en ervaar onze Cash & Carry.

Happy Cocoon buitenhaard Groningen

U geniet extra van de zomer met de Happy Cocooning buitenhaard in Groningen op uw terras. U kunt lekker buiten eten of gezellig samen borrelen met vrienden bij de warmte van het vuur. Nóg beter; u kunt zelfs koken op de buitenhaard. Hiervoor heeft PIREA bijpassende grillplaten in het assortiment. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden met een Happy Cocoon buitenhaard in Groningen eindeloos. Bekijk onze verschillende kleuren haarden en accessoires en bestel eenvoudig online!

Buitenhaard Groningen vierkant

Door ons dynamische assortiment hebben wij een uitgebreid aanbod met veel verschillende producten! Zo hebben we buitenhaard in Groningen in een vierkant formaat, maar ook bijvoorbeeld in het rond en ovaal. Naast de buitenhaard in Groningen in vierkant formaat verkopen wij ook lounge sets, dining sets en ligbedden waarmee u uw complete tuin of terras sfeervol/gezellig kunt inrichten. Kom langs in onze showroom voor een ‘look and feel’, maar vooral voor een vakkundig advies!

Buitenhaard Groningen rond

Haarden zijn er in allerlei soorten en maten. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar onze buitenhaard in Groningen met een rond formaat? Kom dan langs in onze showroom om alle opties te bekijken. Al onze buitenhaarden zijn voorzien van gasvuur, waardoor uw terras beleving net wat luxer wordt. U kunt namelijk gemakkelijk uw vuurtje aan en uitzetten op de momenten dat u dat wilt. Kom uw buitenhaard in Groningen met een rond formaat bekijken bij PIREA!

Bekijk onze buitenhaarden in de showroom

Route en openingstijden