Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Beschermhoezen

Voor een langere levensduur van uw buitenmeubelen

 

Beschermhoezen

Wilt u lang kunnen genieten van uw tuinmeubilair? Verwering van uw tuinset tegen gaan? Dat kan met een tuinmeubel hoes!

Bij PIREA staan wij als premium dealer van hoogstaande merken garant voor topkwaliteit.Onze hoezen zijn van het merk Eurotrail en Life Outdoor Living, dat op innovatieve wijze de beste hoezen voor uw tuinmeubels heeft ontwikkeld. Deze zijn namelijk UV-, vuil- en vochtwerend. De tuinmeubel hoezen zijn gemaakt van SFS materiaal. Dit product is het beste in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de hoes ademend is waardoor eventueel condenswater kan verdampen. Door een tuinmeubel hoes van SFS materiaal aan te schaffen, blijven uw tuinmeubelen in de winter schoon en droog!

Naast een beschermhoes is het onderhoud met onze onderhoudsmiddelen ook noodzakelijk voor het behoud van uw buitenmeubelen. Bekijk hier ons onderhoudsadvies! 

 

SFS-3 Serie

Eurotrail heeft een complete serie tuinmeubelhoezen vervaardigd in twee verschillende materialen. De optimale bescherming voor uw tuinset tegen vuil, UV en andere weersinvloeden. De beschermhoezen van SFS materiaal is een optimaal waterafstotende textiel wat is opgebouwd uit drie lagen. Het materiaal is voorzien van een ademend membraam en is hierdoor nagenoeg waterdicht. Dit speciale membraam zorgt ervoor dat het materiaal een ademende eigenschap heeft, dus condenswater kan eenvoudig 'verdampen'. De extra ventilatiekappen aan de zijkant van de meeste hoezen zorgen voor voldoende ventilatie waardoor condensvorming zo optimaal mogelijk wordt voorkomen. 


Tuinmeubelhoezen in vele maten!

Bent u beniewd of wij een geschikte buitenhoes voor u hebben? Neem eens een kijkje in de catalogus van Eurotrail voor een overzicht van alle afmetingen. De buitenhoezen zijn tevens bij ons in de showroom te vinden! 

Mocht u geen tijd hebben om langs te komen? Geen probleem! Vraag via ons contactformulier vrijblijvend een offerte aan. 

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route & openingstijden