Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Advies

Bescherming en onderhoud van uw tuinmeubelen

 

Onderhoud is behoud

Ondanks dat onze tuinmeubelen ervoor zijn gemaakt het hele jaar buiten te staan, kan bijvoorbeeld een beschermhoes of onderhoudsmiddelen voor extra gemak zorgen. Het gebruik van onderhoudsmiddelen heeft veel voordelen voor uw tuinmeubelen. Door de meubelen op de juiste manier te behandelen, verlengt u de levensduur. Ook door uw tuinset af te dekken onder een beschermhoes als u deze niet meer gebruikt. Daardoor kunt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw mooie loungeset of tuinset. 

Hieronder vindt u meer informatie over hoe u bepaalde materialen het beste kunt behandelen. 

Aluminium

Aluminium is het ideale materiaal voor buiten. Het heeft een stijlvolle, strakke uitstraling en is roestvrij. Het weerbestendige materiaal is daarnaast licht en makkelijk te verplaatsen. Voor reiniging en een extra bescherming kunt u onze cleaner en protector gebruiken. Bekijk hier onze bijbehorende onderhoudsmiddelen.

Teakhout

Al onze teakhouten meubelen zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat de bomen verantwoord gekweekt zijn en dat het teak de hoogste kwaliteit heeft. Alle teak producten die aan weer, wind en vuil worden blootgesteld hebben onderhoud nodig. Gelukkig hoeft het niet ondehroud hiervan niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn, zolang dit met enige regelmaat gebeurt. Bekijk hier onze bijbehorende onderhoudsmiddelen.

Spraystone

Een strakke natuurlijke uitstraling. Gemalen stukjes steen gespoten op een glasplaat. Spraystone is hoog van kwaliteit en erg sterk. Gebruik om spraystone schoon te maken de krachtige reiniger en vlekverwijderaar die snel die diepgaand vuil, vet en andere vlekken van het oppervlak verwijdert. Bekijk hier onze bijbehorende onderhoudsmiddelen.

Wicker

Wicker heeft een tijdloze uitstraling en past zowel in een klassieke als moderne tuin. Wicker wordt met de hand gevlochten en is gemaakt van een kunststof vezel met UV-coating om verkleuren tegen te gaan. Maak vlechtwerk regelmatig schoon voor het mooiste resultaat. Bekijk hier onze bijbehorende onderhoudsmiddelen.

Keramiek

Keramiek is een zeer sterk materiaal. Het bestaat uit mineralen die onder hoge druk en bij hoge temperaturen worden samengeperst tot een dichte structuur. Keramiek is krasvast en vlekbestendig. Ook is het hitte en UV-bestendig. Voor reiniging en bescherming kunt u de cleaner en protector gebruiken. Bekijk hier onze bijbehorende onderhoudsmiddelen

Beschermhoezen

Ondanks dat onze tuinmeubelen ervoor zijn gemaakt het hele jaar buiten te staan, kan een beschermhoes voor extra gemak zorgen. Kwaliteit vinden we zeer belangrijk, daarom zijn onze beschermhoezen gemaakt van 100% ripstop polyester met ademend membraan. Een hoes op maat laten maken? Uiteraard geen probleem, vraag bij ons vrijblijvend je offerte aan. Meer informatie

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Meer informatie of vakkundig advies?

Bezoek onze showroom!

Contact en openingstijden