Profiteer nu van extra korting op onze unieke collectie buitenmeubelen! Bekijk onze aanbiedingen

Stijlvol Buitenleven

Maak je tuin klaar voor het nieuwe seizoen!

De nieuwste tuintrends voor 2024

Met oprechte trots presenteren wij u onder andere van ons Nederlandse topmerk YOI een verrassend geprijsde serie tuinmeubelen, vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen zoals aluminium, teak en rope.

De kussens, gemaakt van diverse Olefin stoffen, zijn niet alleen weerbestendig, maar bieden ook een natuurlijkeuitstraling die harmonieert met de kleuren van de aluminium frames. Elk ontwerp binnen de verschillende series is met zorg en passie gecreëerd door het toegewijde team van specialisten, waarbij subliem zitcomfort als basis dient voor YOI.

 

Passie voor het buitenleven

De robuuste aluminium frames, gecombineerd met eerste klas teakhout, garanderen een uitzonderlijk lange levensduur.In aanvulling op onze in-house ontwerpen maken we gebruik van de expertise van (internationale) topdesigners. Enkele voorbeelden van deze vruchtbare samenwerking zijn de prachtige creaties van Studio Ons, Jan Willem van Elten en het Italiaanse designers duo Meneghello Paolelli.

 

Relax en enYoi! 

Binnen het YOI-assortiment van loungemeubelen, dining sets, ligbedden en parasols zijn de verschillende series uitstekend op elkaar afgestemd. Hierdoor kunt u moeiteloos diverse items binnen het YOI-programma combineren.Tevens biedt de mogelijkheid tot het creëren van unieke combinaties met producten van andere merken binnen het Borek huis een eindresultaat dat uw verwachtingen zal overtreffen.

 

Stijvol en comfortabel

De collecties van Max en Luuk en Borek geven een nieuwe dimensie aan het begrip ‘buitenleven’ dankzij de combinatie van ambachtelijk, duurzaam vervaardigde pure materialen, ongekend comfort, een eigentijdse uitstraling en collecties die onderling perfect te combineren zijn. We introduceren continue nieuwe, unieke producten en werken daarvoor niet alleen samen met bekende designers maar ontwerpen ook zelf met Studio Borek.

 

Nederlands familiebedrijf

Het Nederlandse merk Borek en Max en Luuk omarmt niet alleen de innovatie van de tuinmeubels, maar ook de tevredenheid en uiteindelijk die glimlach op het gezicht van onze klanten. Dit doen zij al meer dan 40 jaar. Met heel veel passie en plezier.

Wij brengen de tuin tot leven door een harmonisch effect te creëren met ontwerpen, die de emoties van het ‘thuis zijn en thuiskomen’ in een vloeiende belevenis van binnen naar buiten brengen. Of omgekeerd, want door de stijlvol en trendy uitstraling van de ontwerpen van Nederlandse bodem en de mooie materialen kunnen de producten ook binnenshuis worden gebruikt. 

 

Topklasse tuinmeubelen

Benieuwd naar de nieuwe collecties? Kom langs in onze showroom in Groningen waar wij u graag inspireren en van vakkundig advies voorzien, onder het genot van een kop koffie. Zo kunt u direct ervaren van welke hoogwaardige materialen onze buitenmeubelen zijn gemaakt. Gaat u voor de tuintafel, loungestoel of parasol? Waar u ook voor kiest, de diverse materialen zoals aluminium en teak zijn zowel functioneel als stijlvol.

See you at Pirea!

Bezoek onze showroom en laat je inspireren!

Contact en openingstijden