Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Biohort

Hoogwaardige opbergsystemen

Tuinkasten en outdoor-boxen

Biohort

Hoe beter u uw kussens opbergt in de wintermaanden, hoe langer u ervan kunt genieten. Om All Weather kussens op te bergen, vindt u bij ons de handige opbergboxen van Biohort. Biohort staat voor zorgvuldige verwerking, functioneel design en hoogwaardige kwaliteit! Sinds 40 jaar produceert Biohort hoogwaardige opbergsystemen voor de tuin. De opbergboxen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze volledig waterdicht zijn. Hierdoor kunt u onder andere uw kussens droog bewaren. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw tuinmeubilair en over hoe u uw All Weather kussens kunt opbergen. Danzij jarenlange ervaring staat PIREA garant voor kwaliteit en specialisme, ook in het najaar! 

Hobbybox

De ideale opbergbox voor alle kleine spullen! Mooi en praktisch in 5 kleuren (wit, zilver metallic, brons metallic, donkergrijs metallic en kwartsgrijs metallic) en 4 grootten (100, 130, 160 HIGH en 180) verkrijgbaar.

Benieuwd naar onze Hobbybox? Bekijk hieronder alvast de video of kom langs bij ons in de showroom

LoungeBox

De LoungeBox is de perfecte opbergmogelijkheid voor loungekussens en andere spullen, waarvoor verder geen plaats is. Door zijn aantrekkelijk design past hij op ieder terras. Verkrijgbaar in 3 kleuren (zilver metallic, kwartsgrijs metallic en donkergrijs metallic) en in 2 grootten (160 en 200 cm).

Benieuwd naar onze Loungebox? Bekijk hieronder alvast de video of kom langs bij ons in de showroom

Tuinkast

Waar ruimte beperkt is, toont hij zijn klasse! In de tuin, op het terras, in de garage of op het balkon ruimt en ordent hij zonder uw levensruimte te beperken. Verkrijgbaar in 4 kleuren (zilver metallic, kwartsgrijs metallic, donkergrijs metallic en donkergroen) en in 3 grootten (90, 150 en 230 cm).

Benieuwd naar onze Tuinkast? Bekijk hieronder alvast de video of kom langs bij ons in de showroom!

StoreMax

Praktisch en elegant: het tweedelige openingssysteem met licht glijdende roldeuren! Een maximum aan opslagplaats en kwaliteit die overtuigt, verkrijgbaar in 3 kleuren (zilver metallic, kwartsgrijs metallic en donkergrijs metallic) en 3 grootten (120, 160 en 190 cm).

Benieuwd naar onze Storemax? Bekijk hieronder alvast de video of kom langs bij ons in de showroom!

Highboard

De inzetmogelijkheden van de Highboard zijn dankzij de vleugeldeuren en de dekselopening veelzijdig: geschikt als opbergkist voor kussens en tuinspullen of als aanvulling op uw outdoor keuken- alles is weerbestendig en ordelijk opgeborgen. Het edele design is door Industrie-designers ontworpen en is gegarandeerd een Highlight op uw terras. Verkrijgbaar in 2 grootten (160 en 200 cm) en in 3 kleuren (kwartsgrijs metallic, zilver metallic en donkergrijs metallic).

Benieuwd naar onze Highboard? Bekijk hieronder alvast de video of kom langs bij ons in de showroom!

MiniGarage

De MiniGarage: multifunctioneel, modern design. Het uitschuifbare railsysteem met 2 schappen (150 cm lengte) maakt het gemakkelijk tuingereedschap op te bergen. Verkrijgbaar in de kleuren zilver metallic en kwartsgrijs metallic.

Benieuwd naar onze MiniGarage? Bekijk hieronder alvast de video of kom langs bij ons in de showroom!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

U kunt uw nieuwe tuinmeubel direct meenemen

Route en openingstijden