Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Borek

Luxe buitenmeubelen, top kwaliteit

Borek tuinmeubelen

De collecties van Borek geven een nieuwe dimensie aan het begrip ‘buitenleven’ dankzij de combinatie van ambachtelijk, duurzaam vervaardigde pure materialen, ongekend comfort, een eigentijdse uitstraling en collecties die onderling perfect te combineren zijn. 

We introduceren continu nieuwe, unieke producten zoals: Borek loungesets, tuinstoelen, tuintafels en andere tuinmeubelen voor in de tuin en op het terras. Borek tuinmeubelen hebben een tijdloos design, ultieme zitcomfort en zoeken de creatieve grenzen op.

 

Van binnen naar buitenleven

De tuin is tegenwoordig meer dan een plek om tot rust te komen. Het is een volwaardige buitenkamer geworden, die naadloos aansluit op de sfeer in het huis. Borek tuinmeubelen geven uw buitenruimte karakter en brengen het tot leven. Met buitenmeubelen in verschillende stijlen die de woonvertrekken in het huis verbinden met de tuin. Allemaal duurzaam geproduceerd.

De passie voor mooie meubelen vertaalt Borek naar duurzaamheid en comfort. Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met de Borek collectie. Het is deze synergie die zij het hele jaar bewaken en koesteren in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers, maar in zekere zin ook met u. 

 

Nederlands familiebedrijf

Het Nederlandse merk Borek omarmt niet alleen de innovatie van de tuinmeubels, maar ook de tevredenheid en uiteindelijk die glimlach op het gezicht van onze klanten. Dit doen zij al meer dan 40 jaar. Met heel veel passie en plezier.

Borek brengt de tuin tot leven door een harmonisch effect te creëren met ontwerpen, die de emoties van het ‘thuis zijn en thuiskomen’ in een vloeiende belevenis van binnen naar buiten brengen. Of omgekeerd, want door de stijlvol en trendy uitstraling van de ontwerpen van Nederlandse bodem en de mooie materialen kunnen de producten van Borek ook binnenshuis worden gebruikt. 

 

Tijdloze tuinmeubelen

Wilt u Borek tuinmeubelen kopen? Kom langs in onze showroom in Groningen waar wij u graag inspireren en van vakkundig advies voorzien, onder het genot van een kop koffie. Bekijk de Borek loungeset, parasols, tafels, ligbedden en andere meubels. Over elke tuinmeubel van Borek kunnen wij een passend advies geven. Zo kunt u direct ervaren van welke hoogwaardige materialen de tuinmeubelen van Borek zijn gemaakt.

Gaat u voor de tuintafel, loungestoel of parasol? Waar u ook voor kiest, de diverse materialen zoals aluminium en teak zijn zowel functioneel als stijlvol.

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Benieuwd naar de unieke Borek collectie? Bezoek onze showroom!

Contact en openingstijden

Contact