Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Apple Bee

Pleisure design

Bekijk assortiment

Apple Bee

Apple Bee is een merk dat begon als vlechtwerk specialist voor binnen producten, maar in 1998 de overstap maakte naar tuinmeubelmerk met een uniek design. Apple Bee is een bedrijf dat hoge kwaliteit tuinbanken, tuinstoelen, loungesets en salontafels creëert van de beste materialen. Hierdoor maken ze het voor u als consument mogelijk om zo vele jaren te genieten van uw favoriete tuinmeubelen. Bent u benieuwd naar ons gehele Apple Bee assortiment? Neem dan vooral een kijkje in onze showroom en ervaar het ultieme stijlvolle buitenleven bij PIREA!

De grote diversiteit aan designs en materialen maakt de verschillende Apple Bee tuinmeubelen aantrekkelijk en interessant. Hierdoor maken ze het mogelijk dat ze bij ieders wensen aansluiten. Geniet optimaal met de luxe tuinmeubelen van Apple Bee die PIREA aanbiedt voor een lage prijs. Heeft uw terras of overkapping nog tuinmeubels nodig? Kies dan voor de kwaliteit die PIREA verkoopt!

 

Een greep uit onze Apple Bee collectie:

Apple Bee loungeset

Uw tuin is pas echt zomer klaar zodra uw favoriete Apple Bee loungeset geïnstalleerd is. Voor ons is het belangrijk dat iedereen kan genieten van een luxe loungeset, zonder torenhoge prijzen te betalen. Alle Apple Bee loungesets zijn voorzien van een unieke stijlvolle uitstraling en gemaakt van outdoor textiel. Combineer uw Apple Bee loungeset met bijvoorbeeld een van onze unieke Cocooning buitenhaarden en creëer uw eigen droomtuin!

Krijg persoonlijk advies!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door Apple Bee!

Route en openingstijden