Winter order - Lente levering - Gratis opslag! Winter Sale

Glatz

Sterk tegen wind

Bekijk assortiment

Glatz

Op zoek naar parasol die stijlvol, gebruiksvriendelijk en optimale bescherming tegen de zon biedt? Dan bent u bij Pirea op het perfecte adres! Wij bieden kwalitatieve Glatz parasols tegen een zeer scherpe prijs. Glatz parasols garandeert namelijk perfectie zowel in design als in bedieningsgemak. Door de innovatieve kantel- en opdraaimechanisme zijn de parasols van Glatz in een handomdraai opgezet. Daarnaast biedt de luxe parasol van Glatz een beschermingsfactor van UPF50+. Kom gerust langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken.

Kleine greep uit de collectie:

Hoge kwaliteit

Hoge kwaliteit is voor Glatz de som van materiaal en de verwerking ervan. De parasols zijn zo gebouwd dat ze uiterst betrouwbaar hun werk doen. Dat begint met de constructie en eindigt in de windtunnel, waar al onze parasols worden getest op hun windstabiliteit. Dit betekent ook dat de stoffen maximale bescherming tegen de zon bieden en ondanks uv-stralen hun oorspronkelijke kleur zeer lang behouden.

Persoonlijk advies nodig? Kom langs!

Altijd een oplossing op maat

Elke tuin of terras is anders. Daarom zijn onze parasolmodellen in vrijwel alle mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar. Op deze unieke modellen – vooral bij onze grote parasols – zijn we erg trots. Wij bieden een letterlijk op maat gemaakte oplossing voor elke toepassing. Van het kleine schuine balkon tot het ruime terras van een grand hotel!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Eerlijke prijzen

Luxe producten

Advies op maat

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Overzicht van onze producten

Op zoek naar een parasol?

Laat u inspireren door Glatz!

Route en openingstijden