Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Glatz

Sterk tegen wind

Bekijk assortiment

Op zoek naar parasol die stijlvol, gebruiksvriendelijk en optimale bescherming tegen de zon biedt? Dan bent u bij Pirea op het perfecte adres! Wij bieden kwalitatieve Glatz parasols tegen een zeer scherpe prijs. Glatz parasols garandeert namelijk perfectie zowel in design als in bedieningsgemak. Door de innovatieve kantel- en opdraaimechanisme zijn de parasols van Glatz in een handomdraai opgezet. Daarnaast biedt de luxe parasol van Glatz een beschermingsfactor van UPF50+. Kom gerust langs in onze showroom om ons aanbod te bekijken.

Waarom Kiezen voor Glatz Parasols?

Glatz parasols onderscheiden zich door een combinatie van duurzaamheid, baanbrekende technologie en een verfijnd design. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, dankzij de robuuste constructie en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien heeft Glatz in de loop der jaren voortdurend geïnnoveerd, waardoor ze altijd vooroplopen met geavanceerde technologieën die zowel functionaliteit als esthetiek verbeteren.

Zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid

Hoge kwaliteit is voor Glatz de som van materiaal en de verwerking ervan. De parasols zijn zo gebouwd dat ze uiterst betrouwbaar hun werk doen. Dat begint met de constructie en eindigt in de windtunnel, waar al onze parasols worden getest op hun windstabiliteit. Dit betekent ook dat de stoffen maximale bescherming tegen de zon bieden en ondanks uv-stralen hun oorspronkelijke kleur zeer lang behouden.

 

Kleine greep uit de Glatz collectie:

Altijd een oplossing op maat

Elke tuin of terras is anders. Daarom zijn onze parasolmodellen in vrijwel alle mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar. Op deze unieke modellen – vooral bij onze grote parasols – zijn we erg trots. Wij bieden een letterlijk op maat gemaakte oplossing voor elke toepassing. Van het kleine schuine balkon tot het ruime terras van een grand hotel!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Op zoek naar een parasol?

Laat u inspireren door Glatz!

Route en openingstijden