Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Max & Luuk

design furniture

Een Nederlands jong en vernieuwend merk dat werd geïntroduceerd met zijn vrolijk, luxe en ongedwongen uitstraling. Max & Luuk design furniture heeft een zorgvuldig gekozen kleurenpalet en materiaalgebruik dat zich perfect laat combineren in uw eigen tuin. Met als resultaat, dat u kunt genieten van het gevoel van vakantie in uw buitenruimte! De charme van Max & Luuk tovert bij velen een glimlach op het gezicht. Ervaar uw eigen glimlach bij ons in de showroom voor persoonlijk advies over Max & Luuk!

Max en Luuk en het unieke design

Max & Luuk is een merk voor de echte buitengenieters. Deze genieters trekken het liefst hun stijl van binnen zo veel mogelijk naar buiten. De Max & Luuk tuinmeubelen zijn vooral te herkennen aan hun natuurlijke materialen, krachtige lijnen, verfijnde details en goede kwaliteit. Al deze prachtige producten zijn te koop bij PIREA voor een goede prijs en kwaliteit. Met Max & Luuk zorgt u voor een frisse uitstraling, die uw tuin zomerproof maakt!

De kenmerkende ontwerpen van Max en Luuk

Wanneer u kijkt naar de ontwerpen van Max en Luuk wordt u direct getroffen door hun onderscheidende en eigentijdse ontwerpstijl. Het merk belichaamt een frisse kijk op buitenmeubilair, waarbij traditionele concepten worden samengevoegd met moderne esthetiek. De kenmerkende ontwerpfilosofie gaat verder dan alleen het uiterlijk; het weerspiegelt een diepgaande toewijding aan functionaliteit, comfort en duurzaamheid.

Materialen en duurzaamheid van Max & Luuk

De zorgvuldige keuze van de materialen van de meubelstukken van Max & Luuk is iets wat direct opvalt. Elk product vertelt een verhaal van vakmanschap, waarbij materialen van topkwaliteit zijn geselecteerd om zowel esthetiek als duurzaamheid te waarborgen. Deze doordachte keuze in materialen verlengt de levensduur van de meubels, en zorgt dat ze seizoen na seizoen hun schoonheid en functionaliteit behouden.

Kleurrijke collecties: levendigheid voor elke buitenruimte

De collecties van Max & Luuk tuinmeubelen bestaan uit een rijkdom aan kleurenpaletten, variërend van ingetogen aardetinten tot levendige opvallende kleuren. Elk palet is zorgvuldig samengesteld om buitenruimtes te transformeren en een bepaalde sfeer te creëren. De diversiteit in het aanbod biedt de flexibiliteit om een stijl te kiezen die uw persoonlijke en smaak in de buitenruimte weerspiegelt. Of het nu gaat om een rustige, zen-achtige tuin of een levendig terras dat uitnodigt tot gezelligheid, de kleuren van Max & Luuk voegen een extra dimensie toe. 

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door Max & Luuk

Route en openingstijden