Is jouw tuin al klaar voor de lente? Bekijk de nieuwste collectie

Max & Luuk

design furniture

Max & Luuk

Een Nederlands jong en vernieuwend merk dat werd geïntroduceerd met zijn vrolijk, luxe en ongedwongen uitstraling. Max & Luuk design furniture heeft een zorgvuldig gekozen kleurenpalet en materiaalgebruik die zich perfect laat combineren in uw eigen tuin. Met als resultaat, dat u kan genieten van het gevoel van vakantie in uw eigen tuin! De charme van Max & Luuk tovert bij velen een glimlach op het gezicht. Ervaar uw eigen glimlach bij ons in de showroom voor persoonlijk advies over Max & Luuk!

Kom langs voor persoonlijk advies!

Aged teak

Passend bij de tomeloze creativiteit van Max & Luuk introduceren we meer dan twintig nieuwe series en individuele items voor 2023. De collectie bevat een uitgebreide reeks dining-elementen, sofa's, fauteuils, loungers en tafelseries. Het kenmerkende 'aged teak' van de collectie is een hoogwaarde afwerking van het plantage-teak, dat zo een verfijnde vergrijsde uitstraling krijgt.

Max en Luuk design

MAX & LUUK is een merk voor de echte buiten genieters. Deze genieters trekken het liefst hun stijl van binnen zo veel mogelijk naar buiten. Combineer uw MAX & LUUK product met een van onze luxe buitenhaarden. Het MAX & LUUK design is vooral te herkennen aan hun natuurlijke materialen, krachtige lijnen , verfijnde details en goede kwaliteit. Al deze prachtige producten zijn te koop bij PIREA voor een goede prijs en kwaliteit. Met MAX & LUUK zorg je voor een frisse uitstraling, die uw tuin zomerproof maakt!

 

Bekijk MAX & LUUK in onze showroom!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door Max & Luuk

Route en openingstijden