Winter order - Lente levering - Gratis opslag! Winter Sale

MAX & Luuk

design furniture

Bekijk assortiment

Uniek concept in Nederland!

Max en Luuk

Een jong en vernieuwend merk dat vier jaar geleden werd geïntroduceerd met zijn vrolijk, luxe en ongedwongen uitstraling. MAX & LUUK design furniture heeft een zorgvuldig gekozen kleurenpalet en materiaalgebruik die zich perfect laat combineren in uw eigen tuin. Met als resultaat, dat u kan genieten van het gevoel van vakantie in uw eigen tuin! De charme van MAX & LUUK tovert bij velen een glimlach op het gezicht. Ervaar uw eigen glimlach bij ons in de showroom voor persoonlijk advies over MAX & LUUK!

Kom langs voor persoonlijk advies!

Max en Luuk tuinmeubelen

Het vlechtwerk, stoere materialen, diepe kleuren en vloeiende lijnen zijn krachtige elementen van de MAX & LUUK tuinmeubelen. De speelse uitstraling van de producten zorgen voor een onbezorgde sfeer in uw tuin. PIREA, de trendy specialist in kwaliteit en comfort maakt het mogelijk dat u kan genieten van uw eigen MAX & LUUK tuinmeubelen voor een zacht prijsje! Bent u benieuwd naar ons gehele MAX & LUUK assortiment? Neem dan vooral een kijkje in onze showroom!

Max en Luuk tuinmeubelen sale

Heeft uw terras of tuin nieuwe meubels nodig? Bij PIREA vindt u de meest exclusieve buitenmeubelen, zoals MAX & LUUK! Enjoy the price, is een belangrijk punt voor PIREA ze maken het mogelijk om voor bijvoorbeeld MAX & LUUK tuinmeubelen aan te bieden voor sale prijzen. De gunstige prijzen doen niets af aan de topkwaliteit van de producten. Daarnaast hebben onze producten fabrieksgarantie, waardoor u geniet van zekerheid!

Max en Luuk design

MAX & LUUK is een merk voor de echte buiten genieters. Deze genieters trekken het liefst hun stijl van binnen zo veel mogelijk naar buiten. Combineer uw MAX & LUUK product met een van onze luxe buitenhaarden. Het MAX & LUUK design is vooral te herkennen aan hun natuurlijke materialen, krachtige lijnen , verfijnde details en goede kwaliteit. Al deze prachtige producten zijn te koop bij PIREA voor een goede prijs en kwaliteit. Met MAX & LUUK zorg je voor een frisse uitstraling, die uw tuin zomerproof maakt!

 

Bekijk MAX & LUUK in onze showroom!

Max en Luuk outlet

Creëer een sfeervolle tuin met onze moderne Max en Luuk tuinmeubelen. Deze producten zijn perfect te combineren met de andere, hoogwaardige producten van PIREA zoals een luxe parasol. Door ons concept zijn we uniek in Nederland en is het mogelijk om MAX & LUUK aan te bieden voor een outletprijs. Bent u benieuwd hoe onze producten er in het echt uitzien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u de collectie niet alleen bekijken, maar ook uitproberen.

Klik hier voor onze openingstijden

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Eerlijke prijzen

Luxe producten

Advies op maat

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Overzicht van onze producten

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door MAX & Luuk

Route en openingstijden