Extra snel genieten van de zomer in eigen tuin? Bekijk onze top 10!

Max & Luuk

design furniture

Bekijk assortiment

Max en Luuk

Een jong en vernieuwend merk dat vier jaar geleden werd geïntroduceerd met zijn vrolijk, luxe en ongedwongen uitstraling. MAX & LUUK design furniture heeft een zorgvuldig gekozen kleurenpalet en materiaalgebruik die zich perfect laat combineren in uw eigen tuin. Met als resultaat, dat u kan genieten van het gevoel van vakantie in uw eigen tuin! De charme van MAX & LUUK tovert bij velen een glimlach op het gezicht. Ervaar uw eigen glimlach bij ons in de showroom voor persoonlijk advies over MAX & LUUK!

Kom langs voor persoonlijk advies!

Max en Luuk tuinmeubelen

Het vlechtwerk, stoere materialen, diepe kleuren en vloeiende lijnen zijn krachtige elementen van de MAX & LUUK tuinmeubelen. De speelse uitstraling van de producten zorgen voor een onbezorgde sfeer in uw tuin. PIREA, de trendy specialist in kwaliteit en comfort maakt het mogelijk dat u kan genieten van uw eigen MAX & LUUK tuinmeubelen voor een zacht prijsje! Bent u benieuwd naar ons gehele MAX & LUUK assortiment? Neem dan vooral een kijkje in onze showroom!

Max en Luuk design

MAX & LUUK is een merk voor de echte buiten genieters. Deze genieters trekken het liefst hun stijl van binnen zo veel mogelijk naar buiten. Combineer uw MAX & LUUK product met een van onze luxe buitenhaarden. Het MAX & LUUK design is vooral te herkennen aan hun natuurlijke materialen, krachtige lijnen , verfijnde details en goede kwaliteit. Al deze prachtige producten zijn te koop bij PIREA voor een goede prijs en kwaliteit. Met MAX & LUUK zorg je voor een frisse uitstraling, die uw tuin zomerproof maakt!

 

Bekijk MAX & LUUK in onze showroom!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door Max & Luuk

Route en openingstijden