Bezoekt u onze showroom met de auto? Houd dan rekening met de aanpak van de Ringweg in Groningen! Meer informatie

Yoi

Sit, Relax and enYoi

Yoi

Bent u op zoek naar comfortabele, oosterse en kwalitatieve tuinmeubels voor een aantrekkelijke prijs? Dan zijn de tuinmeubelen van Yoi precies wat u zoekt. De tuinmeubelen zijn gebaseerd op de Japanse cultuur, waardoor veel van de ontwerpen een oriëntaals tintje bevatten. Het sublieme zitcomfort, verfijnde designs en zacht aanvoelende waterafstotende materialen lopen als een rode draad door de gehele collectie. PIREA beschikt over een uitgebreid wisselend assortiment, waardoor u uw ideale Yoi product kan vinden!

Yoi is een merk met Nederlandse roots, maar met internationale allure. De tuinmeubelen van Yoi maken de combinatie tussen Oosterse mystiek en Europese ontwerpen mogelijk, waardoor u kan genieten van mooie meubels tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Yoi maakt gebruik van moderne combinaties zoals, aluminium, rope en teak. Daarnaast is het merk geïnspireerd door ontspanning, waardoor u kunt genieten van het beste zitcomfort.

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Klik hier voor het Yoi magazine 2022!

 

Yoi loungeset

Yoi beschikt over meerdere collecties loungesets. Alle loungesets zijn gebaseerd op rust, ruimte en relaxen. De Oosterse uitstraling van de producten zorgen voor een onbezorgde sfeer in uw tuin. PIREA, de trendy specialist in kwaliteit en comfort maakt het mogelijk dat u kan genieten van uw eigen Yoi tuinmeubelen voor een aantrekkelijk prijsje! Bent u benieuwd naar ons gehele Yoi assortiment? Bekijk hieronder de verschillende collecties of neem een kijkje in onze showroom!

 

Een kleine greep uit onze unieke Yoi collectie:

Yoi tuinmeubelen kopen?

Bent u geïnteresseerd in één of meerdere sets van Yoi? Kom dan eens langs bij onze showroom om de meubels te bekijken en uit te proberen! Bovendien kunnen we de Yoi tuinmeubelen bij u thuis bezorgen en monteren, indien gewenst. 

Kom langs in onze showroom!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door Yoi!

Route en openingstijden