Laat je verrassen en inspireren in onze unieke showroom! Contact en openingstijden

Parasolvoeten

Groot aanbod bij Pirea

Terug naar het overzicht

Parasolvoeten

Bij PIREA vindt u niet alleen parasols, maar ook parasolvoeten van het Duitse topmerk Delschen. Dankzij de Duitse productkwaliteit en unieke productaanbod, zijn zij al jaren een internationale marktleider op het gebied van parasolvoeten.

Een stevige parasolvoet vormt de basis van zorgeloos genieten van een schaduwrijke plek. De grootte en het gewicht van uw parasol bepalen immers hoeveel contragewicht u nodig heeft. Op het gebied van de keuze van een parasolvoet bij de desbetreffende parasol, adviseren wij u graag. Ons assortiment bestaat uit een ruime keuze aan gewichtsklassen. 

De positie en stand van de zon wisselt voortdurend. De parasolvoeten van beton zijn daarom zowel met als zonder wielen verkrijgbaar. De wielen maken het mogelijk om de zware parasolvoet eenvoudig en zonder al te veel inspanning te verplaatsen. Wij geven u graag advies over welke parasolvoet het beste bij uw parasol past!

Parasolvoet 40 KG

Delschen parasolvoet 40 kg verkrijgbaar met of zonder wielen. De voet is 60 cm ø en van antraciet beton met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

Parasolvoet 60 KG

Delschen parasolvoet 60 kg met vier sterke zwenkwielen. De antraciet betonvoet is 59 x 59 cm met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

Parasolvoet 85 KG

Delschen parasolvoet 85 kg verkrijgbaar met of zonder vier sterke zwenkwielen. De antraciet betonvoet is 59 x 59 cm met een RVS pijp van 25 - 55 mm Ø. Volledig weerbestendig en onderhoudsvrij!

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Parasolvoet kopen?

Bezoek onze showroom!

Contact en openingstijden