Is jouw tuin al klaar voor de lente? Bekijk de nieuwste collectie

Happy Cocooning

Oersterk, weerbestendig en een luxe uitstraling

Happy Cocooning

Het merk dat uw donkere dagen voorziet van een heerlijke sfeer, zodat u extra geniet van de zomerse avonden! Happy Cocooning biedt hoge kwaliteit sfeerhaarden, waar u kan genieten van een gezellig vuurtje maar zonder overlast van een traditionele houtbrander. PIREA biedt u een uitgebreid assortiment aan tuinmeubelen en toebehoren met topmerken, zoals het Nederlandse Happy Cocooning. De mogelijkheden met onze buitenhaarden zijn eindeloos, dus neem vooral een kijkje in de showroom voor uw favoriete Happy Cocooning buitenhaard!

Met de Happy Cocoon buitenhaard haalt u het ultieme gevoel van een open haard naar uw eigen tuin. Deze buitenhaarden zorgen ervoor dat u heerlijk in een loungeset kan wegkruipen en genieten van de warmte op de koele avonden. Bij PIREA vindt u een ruim aanbod aan Happy Cocoon buitenhaarden, waarmee u kan genieten van een veilige en warme gashaard. Op deze manier kan u met iedereen een heerlijke warme avond beleven!

Warmte en sfeer

De tuinbeleving voelt net luxer aan met een buitenhaard met gas. De Happy Cocoon vuurtafel zijn voorzien van de meest trendy designs, zodat u kan genieten van kwaliteit in combinatie met comfort. De Happy Cocoon vuurtafels die PIREA verkoopt zijn scherp geprijsd en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke sfeerhaard! Bekijk onze verschillende buitenhaarden en accessoires in onze showroom!

Voor het gehele jaar buiten

PIREA is de trendy specialist in kwaliteit en comfort, die ervoor zorgt dat iedereen kan genieten van het stijlvol buitenleven. De happy Cocoon is bestand tegen extreme warmte en koude temperaturen en kan hierdoor de hele winter met afgedekte hoes buiten staan.

Een greep uit onze collectie

Hoge kwaliteit

Duurzame tuinmeubelen

Topmerken

Exclusief in het Noorden

Familiebedrijf

Persoonlijk en vakkundig advies

Showroom Groningen

Look and feel

Bezoek onze showroom

Laat u inspireren door Happy Cocoon

Route en openingstijden